Galerie Alphen Art is weer sinds 3 maart geopend. Op woensdag en vrijdag van 13 tot 16 uur en op zaterdag van 11 tot 16 uur.
En voor het eerst sinds lange tijd start Galerie Alphen Art weer met een nieuwe exposite!
Deze is vanaf 19 maart op woensdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken op “afspraak”, zoals en zolang  de huidige coronaregels voorschrijven.
Om een afspraak te maken kunt u mailen naar: expositie.commissie@sta-art.nl

Galerie Alphen Art stelt u graag voor aan een achttal kunstenaars en hoopt met hun kunst wat kleur in ieders leven terug te brengen.
Ria Bruine de Bruin schildert met een realistische touch. Haar acrylschilderijen zijn bijzonder doordat ze uitsneden laten zien van grotere gehelen waardoor nieuwe composities ontstaan. In haar werk verwerkt ze ook plastic, aluminiumfolie, behang, kant, gedroogde verf een andere gebruikte zaken.
Het vrije werk van fotograaf Arno Massee is vooral herkenbaar aan het gebruik van cyanotypedruk, waarmee afbeeldingen worden vastgelegd in een zogenaamde ‘blauwdruk’. Zijn werk kan niet alleen als fotografisch, maar ook een combinatie van analoge druktechnieken, gecombineerd met acrylverf, houtskool en Oost-Indische inkt.
Charles Remeeuws maakt in een nauwgezet en langdurig proces houten beelden met vaak een erotische uitstraling. Veel van zijn beelden zijn herkenbaar aan typerende hoge rode hakken en bevatten een eigen humor.
Ina van de Nes exposeert dit keer (op 2 tekeningen na) kleurige landschappen, die spontaan ontstaan vanuit haar herinneringen aan wandelingen in de natuur en wat er bovenkomt aan wat ze mooi zou vinden.
Jennifer Hartsinck combineert fotografie, tekenen en schilderen en zoekt hierbij naar een
mogelijkheid om vervreemding te creëren. Een nieuwe maar altijd daar aanwezige wereld met onverwachte texturen, vormen en onvoorspelbare contrasten.

Verder is te zien werk van Carla Bosman die haar abstracte, kleurrijke schilderijen bijdraagt. Zij schildert vooral vanuit haar gevoel en combineert veelal met natuurlijke materialen. Driedimensionaal werk in brons is te zien van Tineke Thielemans en last but not least het altijd verrassende 2-dimensionale mixed mediawerk van Leontine van der Klugt

 

Galerie Alphen Art, De Aarhof 41, Alphen aan den Rijn
Geopend: wo en vrij van 13.00 – 16.00 uur, zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.

 

Einde Persbericht