Over Nice Art

Een kunstzinnige familie

De familie Engelberts is een kunstzinnige familie, onze  vader was kunstschilder en tekenleraar, onze  moeder docent textiele werkvormen. Onze vader is tot aan zijn vroegtijdig overlijden in 1980 heel actief geweest. Naast zijn baan was hij elke avond samen met ons moeder in het atelier te vinden.
Onze moeder maakte haar creaties op de brei- en naaimachine en heeft voor ons allen prachtige persoonlijke merklappen gemaakt.
Wij hebben het kunstzinninge meegekregen en maken mooie dingen en willen dat graag aan u tonen via deze website.

l

Verkoop kunst

Koop hier een uniek kunstwerk

Kunst op maat

Laat een kunstwerk maken

Workshops

Leer een kunstwerk maken

Bij ons thuis was een plek waar vele kunstenaars over de vloer kwamen,  mooie eigenzinnige mensen met een grote passie om fantastische creaties neer te zetten en plek van inspiratie.

Onze Nice Artists

Carla Bosman

Carla Bosman

Kunstschilder

Mirjam Engelberts

Mirjam Engelberts

Kunstschilder

Biografie

Mirjam Engelberts is geboren en opgegroeid in Amsterdam als jongste dochter van Jan C. Engelberts. Haar vader was kunstschilder waardoor ze al jong gestimuleerd werd haar creatieve talenten te ontwikkelen.

De continue uitdaging om kleur, structuur en vorm te gebruiken waarmee ze haar grenzen opzoekt om zo te kunnen communiceren met de toeschouwer is een leidraad in haar werk. Ze maakt hierbij gebruik van diverse disciplines zoals olie- en acrylverf, inkt, krijt en collages.

Met dit laatste is ze de afgelopen 2 jaar voornamelijk bezig wat dan ook is uitgegroeid tot een voorliefde en verfijning van de kunstvorm mixed media. Hiermee vallen alle disciplines samen waardoor ze al haar kennis in zet om met haar kunstwerken de juiste toon te raken.

JudithEngelberts

JudithEngelberts

Keramiek en mode

Jan C. Engelberts

Jan C. Engelberts

Kunstschilder

Onze kunstwerken

Neem gerust contact 
met ons op

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen